Page 1 of 1

Ofcom,wtr trouble!

PostPosted: Sun Apr 30, 2017 5:04 pm
by friar
Never used this before,but can't get it to show any frequencies,just comes up error.
Does it only
work in business hours perhaps?

Re: Ofcom,wtr trouble!

PostPosted: Sun Apr 30, 2017 5:40 pm
by Metradio
At the hint of darkness/weekend/bank holiday it falls over.. It is supposed to run 24/7, does not meet that very often..

Mike

Re: Ofcom,wtr trouble!

PostPosted: Sun Apr 30, 2017 5:45 pm
by m0lsx
WTR is not a very good system. A lot of the licences do not seem to show up & sometimes it is out of date data that is shown, also some of the frequencies are shown as thier band edge, not as centre frequency.
So it is a good starting point, but it is problematic.
Currently I am getting no local licences showing up, although I know the area I specified has half a dozen licences within that area.

Re: Ofcom,wtr trouble!

PostPosted: Sun Apr 30, 2017 7:14 pm
by friar
Metradio wrote:At the hint of darkness/weekend/bank holiday it falls over.. It is supposed to run 24/7, does not meet that very often..

Mike

Oh well, getting dark and looks a bit like rain so won't bother again tonight.Will try early morning.
Thanks for responses.

Re: Ofcom,wtr trouble!

PostPosted: Sun Apr 30, 2017 7:40 pm
by Metradio
friar wrote:
Metradio wrote:At the hint of darkness/weekend/bank holiday it falls over.. It is supposed to run 24/7, does not meet that very often..

Oh well, getting dark and looks a bit like rain so won't bother again tonight.Will try early morning.
Thanks for responses.


Think they have to reboot it/put 50p in the slot.
So I don't think it will be back till Tuesday :sad:

Mike

Re: Ofcom,wtr trouble!

PostPosted: Tue May 02, 2017 8:14 am
by AndrewIrvine
Working again...

Re: Ofcom,wtr trouble!

PostPosted: Thu May 18, 2017 4:27 pm
by G4RMT
Gone odd again today - virtually all the map points in my own area are missing - including my own, yet one that is on an empty property that closed down last year and was removed from WTR is back again. The very large mast near me with multiple users on it from low band to microwave links has vanished. Maybe they got zapped in the computer issue and the backup is very old?