SBS3 help

A place to talk about everything Radio and Scanning

SBS3 help

Postby mickydt » Fri May 19, 2017 1:00 pm

has anybody got a sbs3 box and had success with using it alongside sdrSharp.

i have noticed in the user manual that it is clearly showing an older version of sdrSharp. i have installed the dll in sdrsharp edit frontends but it is not allowing me to configure

any advice or is this a lame duck going for a trade in.
User avatar
mickydt
 
Posts: 97
Joined: Thu Aug 01, 2013 10:15 am

Re: SBS3 help

Postby milly » Sat May 20, 2017 7:51 am

I'd suggest you contact the authors of your dll

sdr# is development software not a finished item and as such the api changes occasionally. When that happens dll's can fail to work due to deprecated api calls
milly
 
Posts: 317
Joined: Sun Feb 24, 2013 8:59 am

Re: SBS3 help

Postby mickydt » Sat May 20, 2017 12:49 pm

have managed to sort it out, i found a site with older sdrsharp versions, installed and checked to see if it would configure which it then came up with.

made sure to also save the file to an external hard drive.

interesting how sdrsharp layout versions change.

i have got one set up for use with funcube dongle and the other for the kinetic, next step is to see if the kinetic box will link to the sdrsharp, it has all ready been head banging. :dizzy:
User avatar
mickydt
 
Posts: 97
Joined: Thu Aug 01, 2013 10:15 am


Return to Radio and Scanning Chat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest